Voor het keuzevak bijzondere keuken gaan we ‘langs’ verschillende landen om zo kennis te maken met de internationale keuken. We zijn begonnen met de Spaanse keuken en wat maak je dan?
Tapas natuurlijk!
De leerlingen mochten in tweetallen aan de slag, elk tweetal kreeg twee recepten, zodat we uiteindelijk 12 gerechtjes hadden om dan uiteindelijk gezamenlijk te kunnen eten. Van gehaktballen in tomatensaus, tot uientaart, van zoete aardappel tot tortilla bravas! Er was van alles en alles was heerlijk! De leerlingen hebben enorm hun best gedaan en het resultaat mag er zijn. Het zag er niet alleen superlekker en gezellig uit, het was ook heerlijk. En met de Spaanse muziek erbij leek het net of we met elkaar in een tapas restaurant aan het eten waren. Wij, de docenten van bijzondere keuken hebben enorm genoten! Dit was onze derde keer in de keuken met de groep en wat leren ze veel en snel. Dit maakt ons trots!
Adiós
Docenten bijzondere keuken
Mevrouw A. Dorstijn en mevrouw L. Tromp